2013-03-31 |23:58:00 | Kategori:Jennifer Lawrence

Jennifer erkänner att hon beter sig som en kvinna

Vår kära Jennifer tycker om att spara pengar, även om hon har miljoner på banken! Vilket är bra, tycker jag, för hon är ju känd, och det gör inte kändisar, vilket gör att hon blir annurlunda! Vilket jag gillar :)
Såhär säger hon om parkeringen:
 “When I go somewhere these days, I let a valet park my car. That costs £4! I still live in the same three bedroom apartment I had when I moved to LA six years ago.”
Haha, cute <3
Bilden är redigerat by me ;)
 
//Emily

2013-03-31 |23:41:23 | Kategori:Jennifer Lawrence

Visste ni att...

... Det var Jennifers mamma som puttade in henne till Hungergames rollen? Det är sant i alla fall... Jennifer kunde knapt bestämma sig till att ta rollen eller inte, förns hon tog några råd med mamma. Sweet<3
Läs intervjun nedan:
Hon förklarade: "Det är verkligen sällsynt att säga ja till något som helt kommer att förändra ens liv när man är nöjd med sitt liv och vet inte om man vill att det förrändras..."

"Jag har alltid haft denna imaginära framtid där jag skulle vara en fotboll mamma som drev en mini-van och mina barn skulle vara normala."

"Det bara passade inte att ta på en gigantisk franchise. Så det tog mig tre dagar att bestämma, och varje dag kom ett annat svar. Tills jag äntligen pratade med min mamma."

"Jag skulle egentligen bara göra indie filmer innan, och hon sade:" Varje gång folk frågar varför du inte gör studio filmer kan du alltid säga att det är för att du inte bryr dig om storleken på filmen, och att du bryr dig om historien och karaktären. Men du är en hycklare, eftersom du nu har en historia och en karaktär som du älskar, men du säger inte ja till det på grund av storleken på det "
"Så jag sa JA!"
 

2013-03-31 |23:24:59 | Kategori:Allmänt

Fabulouse bilder på jennifer

Nu får vi äntligen se flera bilder på Jennifer i tidningen Fabulouse... Lika vacker som alltid:)
 
 

2013-03-31 |23:16:00 | Kategori:Saoirse Ronan

The host gänget på Anderson Live

Vårt kära The Host team besäkte Anderson Live dne 19 mars (tror jag) , och ni kan se videos nedan:
 
Går ej att se på mobiltelefon, sorry ;(

Källa


2013-03-31 |23:05:27 | Kategori:The Host

Filmklipp från the host

Nu kan vi se massa nya filmklipp från The Host! Hittade själv på Youtube.
 
Hope you like it ;)

2013-03-31 |22:55:54 | Kategori:Saoirse Ronan

mycket med Saoirse och andra stjänor från the host


2013-03-31 |22:41:18 | Kategori:Saoirse Ronan

Saoirse Ronan på Jimmy Kimmel

Jag vet att jag också har varit vääldigt seg med uppdateringe, ber om ursäkt för det... Men nu lägger jag upp all ni har missat :)

2013-03-31 |21:43:13 | Kategori:Dagens bild!

KRÖNIKA: VARFÖR ÄLSKAR ALLA JENNIFER LAWRENCE?

Värd att läsa även om jag vet att det är ganska mycket, men allt stämmer in på Jennifer! // Bella


22-åriga Jennifer Lawrence är kanske det hetaste som existerar just nu. Modehusen har fattat det, filmstudiorna har fattat det, till och med morgonsofforna har börjat förstå det. Hon är större än alla internet-memes sammanlagda, mer viral än Harlem Shake. Och världen är enig: Jennifer Lawrence är världens charmigaste person.

Jennifer Lawrence förkroppsligar alla den nya tidens ideal. Hon kan spela allvarliga, svåra roller men också bära upp stora blockbusters som X-Men: First Class och The Hunger Games. Hon överraskar ett idélöst Hollywood med tillhörande, ännu sömnigare kritikerkår genom att vinna en Oscar – inte som en method actress som burit näsprotes i fem månader för att leva sig in i rollen – utan för en romcom (!). Men det är inte en guldstatyett som får all världens journalister att önska att de var hennes nya bästis. Och, till skillnad från vad Oscarsvärden verkade tro, det är inte heller hennes skönhet eller utsökta klänningsval på röda mattan. Det som gör Jennifer Lawrence till den största skådisen just nu är att hon föll pladask på klänningsfållen inför miljontals tittare under Oscarsgalan, käkade pommes frites på röda mattan och freakade ur när hon såg kändisar som Jack Nicholson. När Lawrence gör entré jublar reportrar, gif-makare och publicister – för här kommer intervjuguld. Det känns liksom lite bättre att just hon, hon som inte ens kan gå i klackar, vann filmvärldens mest prestigefulla pris, är skitsexig och enormt begåvad.

Lawrence var inte den enda kvinnan att ta hem en Oscar den kvällen i februari. Bästa kvinnliga biroll gick till Anne Hathaway, också hon en relativt ung skådespelerska i sammanhanget, med filmer som The Dark Knight Rises och Les Misérables i bagaget. Dagen efter hennes tacktal publicerade sajten Buzzfeed en artikel döpt ”Varför hatar folk Anne Hathaway?”, där de hjälpsamt listade tänkbara anledningar (hennes mun är för bred, hon ser dum ut, hennes tal kändes inte genuint, etcetera). För internetgamarna var Anne Hathaway tydligen den överpresterande tjejen som alltid räckte upp handen högst i klassen, den duktiga Hermione Granger-figuren vi har lärt oss att man ska avsky.
I en tid där kvinnohat lätt kan maskeras till lustiga kommentarer om stjärnors utseende eller privatliv kommer Jennifer Lawrence precis undan, eftersom det inte finns en tillstymmelse till något hotfullt över henne. Hon har exakt allt men är ändå den där tjejen som ”trivs bäst i mjukisbyxor med en öl framför tv:n”. Hon äter chips i sin galaklänning och alla drar en lättnadens suck – hon har inte blivit hjärntvättad av Hollywood. Precis som med Zooey Deschanel är det okej att Lawrence är lättklädd, på ett smakfullt sätt, lite då och då eftersom vi alla vet med oss att de strax därefter kommer att snubbla eller gå in i en dörr. Deras attraktionskraft är uppenbar för allt och alla – utom de själva. Samma kärlek överöstes Anne Hathaway av när hon spelade snygg tonårstjej "fast med tandställning" i filmen En prinsessas dagbok. Idag har hon istället lyckats lite för bra med att uppfylla alla krav som ställs i en sexistisk bransch. Hon har läderdräkt som Catwoman och vill ta skådespeleriet seriöst med avklippt hår i Les Misérables. Den klaustrofobiska kvinnoroll som hon och många andra med henne har getts, den om övermänniskan, blir till slut deras fall.

Jag tror aldrig att jag har läst om en man som har blivit hjärntvättad av Hollywood. När Tom Cruise ler sitt mest maniska leende är det ingen som erbjuder förklaringen att han skulle vara förstörd av filmindustrin, besatt av sitt attraktionskapital. Som man i Hollywood kan du nämligen vara tokig, dekad eller en föredetting men aldrig ett offer för hjärntvätt. Som kvinna ska du däremot tacka gudarna om du, som vacker, begåvad och framgångsrik, också kan konsten att bananskalssnubbla. För inte ens Catwoman kan undkomma att ständigt recenseras och värderas på en och samma punkt – sin roll som kvinna.


2013-03-31 |18:09:14 | Kategori:Dagens bild!

Länge sen!

Hej bloggen! Jag är verkligen ledsen för att inte ha uppdaterat på hela helgen, men jag har varit bortrest och jag visste inte att jag skulle vara borta hela helgen(det kom oväntat). Men nu är jag tillbaka, så vi börjar med dagens bild!// Bella


2013-03-30 |00:29:00 | Kategori:Allmänt

Har sätt den nu!!!!!!

 
Det känns lite overkligt att ha sätt the host! Den var så bra, speciellt nu i efter han när jag tänker tillbaka på den!!!! Men jag måste nog se den igen, första gången är man så spänd för att man ska se den och det känns som att allt går så fort! Men den var verkligen, VERKLIGEN BRA! Värd att se! Men boken var bättre, kanske inte så konstigt.😊 SÅ SE DEN (och läs) OM DU INTE HAR GJORT DET ÄN!// Bella 😘
 
Hej!
Jag tyckte också att den var bra, fast början var väldigt osammanhängande och Melanies röst var lite irriterande, det var det var nog det sämsta, ibland när de pratade blev det som eko, typ. Men Saoirse var helt otrolig! Herregud! Och Max och Jake med. Jag måste erkänna att Jared är så mycket snyggare än Ian, men Ian passade i sin roll ändå. Och för er som inte har sett den än, så kanske ni inte förstår, (SPOILER) men på slutet, då Wanda får en ny kropp (Emily Browning)  blev jag sååå besviken! Jag tycker inte alls att hon passar i sin nya kropp... Neeej Saoirse vill vi ha tillbaka!!! Men annars tyckte jag att den var jättebra, missförstå mig inte! Superbra! Och jag håller verkligen med Bella, vill se den igen!!! :D
//Emily
 
Här har vi henne:
 

2013-03-29 |12:07:55 | Kategori:Saoirse Ronan

premiere in new York

Den 27/3 var det premiär i New York City,  för the host! Alla skådespelare var medoch deltog på röda mattan, Saoirse hade en söt blå klänning , som passade utmärkt yill hennes blåa ögon!  Jag lägger upp videos från röda mattan senare under dagen.

2013-03-29 |10:12:26 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bild!

Vi ska se THE HOST IDAG!!!!!!!// Bella


2013-03-28 |20:36:00 | Kategori:Allmänt

interljuver med saoirse, max och jake!

Saoirse Ronan – JustJared.com Exclusive Interview

JustJared.com: What was your favorite off-screen moment while shooting. Saoirse Ronan: Max and I went to have dance lessons for the swing dance montage scene that we have. And we went to see this guy, I think his name’s Ralph or Ray, or something like that. And he was just so cool…but he was quite small. And he was a great guy, so we had really fun times doing that.

JJ: Did both of you pick it up at the same time or was one a better dancer than the other? SR: I was a better dancer! I picked it up before Max did. Max needed to just relax a little bit. And I kept taking the lead, which I always do anyways whenever I dance.

JJ: I thought he said he was a break dancer when he was younger. SR: Yea, he did this break dance Grease mix tape at a disco when he was like ten years old. He was like ‘Oh yea, I won this dance competition once!’ And we were like ‘Oh my God, when was that and what did you do and stuff?’ ‘I was like ten years old at a camp! I don’t know if anyone else danced’ I wonder if it’s on Youtube!

JJ: Did you have a favorite prop from set? SR: Favorite prop? The little cryopod things cause they can be used for paper weights as well.

JJ: Did you steal any? SR: No, but I should have! There was a few of those things that I really wanted to steal and then just didn’t have enough time. But I still want to take one of those. I might find out where they are, but I want to steal it though! You know?

JJ: Can you describe Max in one word? SR: English!

JJ: Jake? SR: Guitar.

JJ: Diane? SR: Mmm, Diane. Focused. [Laughs] She gets the good one!

JJ: What was the last movie you saw? SR: The last movie I saw was Frankie and Johnny on the plane. It was great, it was really lovely!

JJ: What was the last song you downloaded? SR: The last song I downloaded was a song by Daughter called “Human”.

JJ: Good? SR: It was good, and it’s free before their album comes out. Have you heard of them? They’re a really good band, a really good English band, you should check them out.

JJ: Were you involved at all with any of the pranks that went on on set with Jake and Max? Did they involve you or prank you? SR: There was one prank that Jake pulled on Max, obviously, when we found out that Max was afraid of things with wings, so like moths and butterflies and any kinds of insects. So he found this little plastic sort of cockroach thing that we put in his microwave that he would use everyday to heat up his lunch. And just watched the trailer waiting. And eventually he came, like ran out of the trailer freaking out! And the thing is that, I’m always the one who’s the accomplice in the pranks but I’m never the one that comes up with them really. But I get a real kick out of them, so eventually I have to tell the person that we’re playing the prank on that we’ve playing the prank on them cause they get a real kick out of it.

JJ: I hear you’re a pop culture junkie? SR: Not a junkie. I’m interested in pop culture I guess.

JJ: Is there some interest that people wouldn’t expect you to like? You play serious roles, but there’s a playful side people see very often! SR: I’m serious sometimes, but most of the time, I’m just like this! I like to surf during the summer, I really like doing that.

JJ: I heard you like viral videos! Do you have a favorite video? SR: [Laughs] There’s two that I love at the moment. Do you know “Ain’t Nobody Got Time for That”? Sweet Brown? [Imitates video]. She’s like ‘I thought there was a fire!’ And then, this Taylor Swift video. You know that song that she has “I Knew You Were Trouble” and it’s like twenty seconds of her song and it’s right before she goes into the chorus and you know when she hits that high note? Well, they replace it with, it’s actually a sheep, well they replace it with a sheep screaming! You know they make that really weird screaming noise? And they replace it with the sheep! It’s the funniest thing. It’s so funny. So those two videos.

JJ: Do you know who GloZell is? SR: Who’s that?

JJ: The cinnamon challenge? SR: I’ve never done the cinnamon challenge! Is she good at it?

JJ: It’s amazing! SR: I love that, when you’re laughing so much at one of those videos! And it’s just like, their reaction to something.

Max Irons – JustJared.com Exclusive Interview

JustJared.com: What’s been your favorite off-screen moment of shooting? MI: It would be hanging out in New Mexico going hiking. I like to go by myself. I get crazy on set sometimes being surrounded by people, so every once in a while I just have to get out.

JJ: Do you have a favorite prop from set? MI: No, I didn’t steal any props. Getting to play with the guns was quite fun. But no, I didn’t have many props.

JJ: Did the guns actually shoot anything? MI: They shot blanks if you wanted them to.

JJ: Describe Diane Kruger in one word. MI: Stunning. Oh, I can do better than that. Mesmeric.

JJ: Saoirse Ronan? MI: Effortlessly talented. Two words, I know (laughs).

JJ: Jake Abel? MI: Kind.

JJ: Did you and Jake play pranks on one another? MI: He’s a little sh-t. He loves playing pranks. He in fact opens pranks up to the world of Twitter. He decided to tell the world that I’m terrified of insects. We had a book signing the other day with 1,000 people, lots of whom threw plastic insects, or in some cases real insects, onto the table.

JJ: What’s the last movie you saw? MI: The last movie I saw was Life of Pi. I loved it. I thought it was amazing.

JJ: What’s the last song you downloaded? MI: Woodkid’s new album. It was amazing. It’s a French guy. He used to direct videos for Katy Perry and write lyrics for Rihanna. He decided to make his own music. He’s f-cking awesome.

JJ: Tell us more about your upcoming TV series. MI: It’s called The White Queen. It’s about The War of the Roses, which took place in the 15th century, particularly violent period in history and a politically unstable period in history. I play King Edward IV – a bit of a womanizer, a very intelligent guy. And it tracks him and his wife over the course of their final 20 years.

JJ: Do you have a favorite off-screen moment from filming the series? MI: They offered to give me the horse that I rode.

JJ: Did you take it? MI: I didn’t! Because I thought I’d be unkind keeping a horse in London. Where are you going to keep it? The poor guy’s going to be in the stable the whole time. But it was nice because I was the only one they offered.

JJ: What’s Tarquin Wong up to? [question given to us by Jake] MI: Tarquin Wong! Where did you get that from (laughs)? He was this kid I went to school with when I was 13. He was a gymnast and a diving champion. I beat him in a dance competition, dancing to the Grease megamix with a combination of swing and break dance. At the time, it felt like my finest hour. When I look back, it makes me uncomfortable.

JJ: Let’s see you break dance! MI: No (laughs)! I was more flexible in those days. Now, I’m taller and ganglier.

Like Just Jared on Facebook

Jake Abel – JustJared.com Exclusive Interview

JustJared: What was your favorite off-screen moment from shooting the film? Jake Abel: We climbed – out in Shiprock [New Mexico] – the exterior of our cave and had this 360-degree view of this unadulterated land. It was stunning. In that moment, the wind was blowing. It was incredible. It was just gorgeous.

JJ: What about your favorite prop from set? JA: I actually took something from [my character] Ian’s room. He had a really good collection of books. There was a Rudyard Kipling book, “The Jungle,” was in it and a couple other short stories. It was all beat up and really old. I think it was published in the 70s. I have a tattoo of a Rudyard Kipling poem “If,” so I’m a big fan and that was my steal from the set.

JJ: What do you like most about your co-star Max Irons? JA: Max has become one of my closest friends actually. I trust him tremendously. We’ve done a lot of interviews together and when one starts to falter, we pick the other one up. I feel safe around Max (laughs).

JJ: What about Saoirse Ronan? JA: Saoirse is great. She’s a pleasure to work with. She’s disarmingly talented in front of the camera as much so as behind it when she just turns it off and becomes a kid again. She’s just a joy to be around. She’s got a great energy about her.

JJ: Describe your co-stars in one word. First – Max? JA: Fun.

JJ: Saoirse? JA: Adorable.

JJ: Diane Kruger? JA: Badass.

JJ: We hear you play guitar. What’s your go-to serenade song? JA: Obviously, “Save Tonight” by Eagle-Eye Cherry. That’s the clincher (laughs).

JJ: We also hear you play pranks on Max. What’s the best prank you’ve pulled on him? JA: Well, he made the mistake of informing me that he has a fear of bugs. One day, he knocked on my trailer because there was something in his trash can and I went to save him from it, and it was a moth. So I tweeted that day, I had a bunch of people bring fake bugs to our book signing at The Grove. When he wasn’t looking, I put one on his shoulder. It was there for a minute and when he moved, it fell in his lap. He was like, “Ah!”

JJ: Do you have an unexpected question for us to ask Max? JA: Ask Max what Tarquin Wong is up to these days! And then make him tell you the story. He’ll know what’s up (laughs).

JJ: Last movie you saw? JA: I think it was The Place Beyond the Pines, the Ryan Gosling movie.

JJ: Do you watch TV or more film? JA: Film more. If I watch TV, I tend to watch Parks and Rec, really solid comedies.

JJ: What was the last song you downloaded? JA: Langhorne Slim’s album, which is a guy out of Pennsylvania. I bought him and Alt-J, this band out of England. Those are the two albums I bought last.

Like Just Jared on Facebook
 
Intervjuerna det blev på engelska eftersom jag inte orkar översätta och för att Google översätt suger...och jag vet att de är väldigt mycket att läsa....dom är ganska långa. 
Jag måste bara fråga er som har sätt The host; VAR DEN BRA? Komentera gärna vad ni tyckte om den.;)//Bella
Saoirse Ronan & Max Irons: 'The Host' Cast Portraits (Exclusive)
 

2013-03-28 |20:27:27 | Kategori:Allmänt

5 saker en förälder behöver veta om the host

Alltså,  jag blev en aning arg när jag läste den här artikeln, de trycker ju ner The Host ordenkligt! Men kortfattat för er som inte orkar läsa hela:
1. De säger att Bella och Edward från "Twilight-sagan" inte hade sex förns de gifte sig, men The Host har däremot en sexscen direkt i första filmen, vilket de riktar som om det är jättedålig för att Melanie fortfarande  är tonåring, och att det får ett dåligt inflytande på barn. (Alltså, om man kollar på dagens filmer liksom, vilken film har inte kärlek inblandat?  Helt plötsligt ska den här scenen bli värsta grej)
2. Hela Melanie- Jared, Ian- Wanda dramat anses som för mycket känslor, käns det som. Istället för Bella- Edward & Jacob triangeln, är det nu en kvadrat eller parallelogram som gäller, jag fattar inte vad som är konstigt med det, det är väl originelt?
3. Det här är något som är helt.. asså... De skriver att sportbilarna som sökarna kör i är väldigt löjliga, och det finns ingen mening med så iögonfallande transporter, men att de är coola att titta på och att tonåringara kommer att kräva en sådan! Vem är det som är löjlig???
4. Den här är bra. De skriver att framtiden inte är så dålig, och att alla människor är snälla och så, MEN att människorna kommer att tas över som värdar, så det  är ganska logiskt.
5. De skriver också att Meyer riktade The Host för vuxna, men det är självklart att alla fansen som förälskade sig i Bellas och Edwards kärlek också ville jämföra med Ian-Wanda-Melanie & Jared- käleken, så det är flest tonåringar som läser boken, även om den är 600 sidor lång.
 
Som jag upplevde det så vinklade de på att The Host har ett dåligt inflytande på tonåringar :0
Men jag tycker precis tvärtom, genom dina ögon beskriver hur riktig kärlek ser ut och hur komplecerat livet är, vilket gör att man längtar till att bli kär själv (om man inte blev det medans man läste böckerna i karaktärerna.)
 
Men jag rekomenderar att ni själva läser hela artiken HÄR...
  

2013-03-28 |19:53:24 | Kategori:Saoirse Ronan

porträtt från Just Jared

Vi kan se nya porträtt fårn the host stjänorna nedan, som Just Jared har släppt!
 

2013-03-28 |19:42:13 | Kategori:Jennifer Lawrence

Intervju med Jennifer

Jennifer Lawrence's down to earth demeanor and candid red carpet interviews  have made her a Hollywood favorite, but the Oscar-winning actress says she  doesn't put much thought into those lovable moments.

"I have no control over what comes out of my mouth," said Lawrence in an interview with U.K.'s Fabulous magazine. "I would  probably turn into a mute if I read what I said!"

 

The 22-year-old "Silver Linings Playbook" star has captured the hearts of  many with her series of mishaps during an impressive awards season sweep.

On that infamous string of trips and falls, Lawrence simply said "that was  embarrassing."

 

The Daily News previously reported that those closest to the "X-Men" actress maintain she's still the lovable "down-home Kentucky girl" they know and love, and Lawrence says she's well aware of that too.

JENNIFER29F_2_WEB

"My family is not the kind of family that would ever let me turn into an  a--hole or anything like that, so I am fortunate to have them," she said.

 

"I don't ever walk around feeling famous. I walk around feeling the exact  same way I have walked around my entire life."

Despite already having two Oscar-nominated dramas and two huge action film  franchises under her belt, Lawrence says being in the limelight is still  unfamiliar to her.

 

"It's not my comfort zone," she said. "Making movies is where I belong...  That's where I'm comfortable, that's my home. When you put me on a red carpet or  on a stage, I turn into Chihuahua Jennifer."

Lawrence said her good fortune isn’t lost on her.

"A lot of things that I didn't even think could ever be possible for me have  happened, all in a year," she said. "It's been overwhelming, but in a wonderful  way."

Direktkopierad HÄRIFRÅN!

 

2013-03-28 |19:33:23 | Kategori:Jennifer Lawrence

går inte att beskriva

Asså, den här bildelden skrämde skiten ur mig! Den är så hemsk, och det käns hemskt att säga så. Men kolla bara!
Ush! Haha, men... Jaa...
Hittade den på Tumblr
 

2013-03-28 |19:31:18 | Kategori:Jennifer Lawrence

Lite bilder och gifs från Tumblr

Jag hittade jättemånga fina gifs på Tumblr, så vi bjuder på dem;)
 

2013-03-27 |21:16:07 | Kategori:Hunger Games

nickelodeon mtv awards

Som ni säkert kommer ihåg, så var Jennifer nominerad till bästa kvinnliga skådespelerska, för sin roll som Katniss. Men tyvärr var det Kristen Stewart som vann, och tyvärr får vi inte se henne, gör hon var inte på galan. Synd, hade velat se hennes outfit.
Men en god nyhet! Hungergames vann två priser. För bästa bok och film!
Några skådespelare från hungerspelen tog emot priserna;
 

2013-03-27 |19:04:45 | Kategori:The Host

Vackert klipp från mtv

MTV har gjort en såå himla fint klipp på the host till alla fans!  Verkligen sevärd! Sååå fin!
Asså, det är helt galet att The Host är ute nu! Jag kan inte fatta det! ÅÅÅÅÅÅHHHHH! Och det värsta är att jag inte har sett den! Och jag vet att jag KAN göra det! Men har inte tid, tyvärr... Men, men.... ska gå och se den på fredag!
 

2013-03-27 |00:00:00 | Kategori:Allmänt

THE HOST ÄR HÄR!!!!!!!!!OMG!!!!!!!!!!!!

Ni kan inte förstå vad det är för dag i dag!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dagen vi längtat så länge efter är här!!!!!! THE HOST HAR PREMÄR.......IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vet, det är svårt att fatta. Tyvärr kommer jag och Emily inte hinna se den idag, men vi ska troligen se den väldigt snart! Längtar så otroligt OTROLIGT MYCKET!!!!!!!!
Jag måste bara säga det igen!
 
                                                   THE HOST ÄR HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!!!!!!!!!
 
Ni får en The host video (som ni kan ha sätt) bara för skojs skull!
 
 
 
 
åååå....vill se den.....
 
så fin bild.....
  
 
och så lite gifs.....//Bella
 
 

2013-03-26 |22:41:00 | Kategori:Dagens bild!

En dag!!!!!!!!!!!!!!

Imorn smäller det! Alla vet vad! Kan ni fatta!? Det kan inte jag! En dag....bara en dag...// Bella 😜


2013-03-26 |16:41:00 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bild!

Haha, ganska rolig bild va? // Bella


2013-03-25 |22:50:44 | Kategori:Allmänt

Hunger Agnes å Saoirse!

Det senaste numret av CIRCENSES tidningen är ute, med de senaste "Star-korsade" segrarna i den 74: e årliga Hunger Games: Katniss Everdeen och Peeta Mellark!

Och en photoshoot på Saoirse i svart hår! Va tycks? // Bella


2013-03-25 |22:46:54 | Kategori:Dagens bild!

Jennifer Lawrence debuterar sitt nya stora blonda hår på uppsättning David O. Russell Projekt (första titt)

Jennifer Lawrence övergav sitt blonda hår bara en dag efter Oscarsgalan, handel i sina soldränkta lås för en "The Hunger Games: Catching Fire" mörkare "gör - och nu skådespelerskan går blond (och stora)igen!

Den 22-årige Oscar-vinnande skådespelerskan sågs på inspelningen av hennes odöpta David O. Russell film i måndags i Boston.

Jennifers rockade långa blonda lockar, nålas upp på toppen av huvudet, vilket skapar en retro-look för henne 1970-set film, där hon återförenas med "Silver Linings Playbook" regissören David O. Russell och co-star Bradley Cooper.

Jennifer är också co-starring med Christian Bale, som kommer att spela make. Bale spelar en före detta bedragare som blir en FBI-agent och vänder tabellerna på andra nackdelar, gangsters och politiker.

Den "Untitled David O. Russell / Abscam Project", som också stjärnor Amy Adams och Jeremy Renner, är tänkt att slå teatrar i december.

Ja, Jennifer får växla färg på håret ofta! Tur att hon passar i alla färger! Hon har mycket som hon håller på med. Jag vet att översättningen är sådär... Ni har tidigare fått fler bilder från filmen. Ledsen om det är lite dålig uppdatering från mig, har super mycket i skolan men det är bara ett par dagar till. Sen är det ju lov och så kommer den efterlängtade the host som vi längtar ihjäl oss efter!!!!! // Bella 😊


2013-03-25 |22:06:28 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bild!

Jennifer spotted on the Abscam set today (x) // Bella


2013-03-25 |16:30:29 | Kategori:

bild i tidningen

Kolla vilken fin bild på the host man kan se på Dagens nyheter! Det är bara 2 dagar kvar!!! Herregud!!!!
2013-03-25 |15:51:19 | Kategori:

låång intervju med saoirse

Tjenare! ô
Jag läste en suuuperlång intervju med Saoirse, och efterssom Google överssätt suger, och jag inte orkar översätta allt själv, så jag gör en sammanfattning.
Saoirse berättar om hur det var när hon första gången kysste en kille, i sin första roll, då säger hon att det var läskigt och att hon räknade sekunderna.
Saoirse berättade också om att hon ämskade the host boken jättemycket.

Ja, det var typ allt.
// Kram, Emily ♡
2013-03-24 |11:57:19 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bild!

Saoirse Ronan at ‘The Host’ Screening and Q&A by Celebuzz// Bella


2013-03-23 |19:29:09 | Kategori:Dagens bild!

Fler bilder på Jennifer på uppsättningen Abscam, 22 mars

Ledsen att de blev två likadana av förra inlägget:(...// Bella


2013-03-23 |19:21:58 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bild!

Några av de snygga klänningar Jennifer har haft på sig! // Bella


2013-03-23 |19:21:07 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bild!

Va snygga klänningar Jennifer har haft på sig! // Bella


2013-03-23 |14:52:00 | Kategori:Allmänt

Nina Dobrev nämner Jennifer Lawrence

Efter att Jennifer föll i trappan på oscarsgalan och sedan skyllde allt på sin klännig, tyckte Nina Dobrev att hon var rolig.
Dobrev tog hennes officiella Twitter-konto för att lägga in en video av Jennifer Lawrence Oscar kväll tillsammans med bildtext, "Throwback torsdag:.. Jennifer Lawrence Snacka om skarp, ärlig, obotlig, rolig här videon är himlen."

 

2013-03-23 |14:44:14 | Kategori:Bilder

Framsidan av fabulous magazine

 
Nu får vi se framsidan på fabulouse magazine, som publiceras snart. Hoppas vi får fler bilder senare.
 

2013-03-23 |14:33:00 | Kategori:Jennifer Lawrence

Jennifer paparazzi bilder

 
 
 
Tagen igår: 22/03

2013-03-22 |23:57:55 | Kategori:Allmänt

rösta?

Om du inte har nåt bättre för dig, så kan du rösta på vår blogg på blogg awards som denna gång hålls på robstendailynews.blogg.se  
Tack för din röst! 
http://robstendailynews.blogg.se/2013/march/rosta-blog-award.html#comment

2013-03-21 |22:27:59 | Kategori:The Host

Byzantium

new and old stills of Saoirse Ronan in Byzantium// Bella


2013-03-21 |22:12:24 | Kategori:The Host

New “The Host” stills

Fina bilder...// Bella


2013-03-21 |19:50:13 | Kategori:Dagens bild!

Saoirse Ronan | New/old outtakes by Lorenzo Agius from 2009 and 2011

Söta å snygga Saoirse...//Bella


2013-03-21 |19:48:52 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bild!

Så snygg bild!//Bella


2013-03-20 |21:48:11 | Kategori:The Host

världs premiären!

 
Kan ni fatta världs premiär! Snart är den här hos oss med! // Bella

2013-03-20 |20:25:00 | Kategori:Allmänt

Info på nytt

 Som ni har sett i tidigare inlägg har allting påbörjats nu, alla premiär datum är satta (återkommer till det senare), och vi kommer snart få se dem, för vi är så nära nu! Snart kommer vi kunna se filmen! Visste förresten att Sverige har tidigare premiär än i USA? Det är så häftigt. Men det sämsta med den är att den är på en onsdag (27 mars) , vilket betyder att många har jobb och skola.  
 
 
Som sagt, jag (vi) återkommer till datum för premiärer och vi lägger också in hela premiären från LA snart. 
Något som är ganska opassande just nu, är att vi har så himla mycket prov, när det händer grejer som mest, och vi ber om ursäkt för det, men vi gör vårt bästa! 
 
The host känns nästan som Twilight, tror ni att det blir lika stort, att det exploderar lika mycket? Tror ni att the host kommer att uppnå era förväntningar? Eller vågar ni knappt hoppas? Men oroa er inte, den kommer vara på topp!
//Emily^^

2013-03-20 |14:04:50 | Kategori:The Host

11 år!

Nu har vi fått veta att åldersgränsen för The Host kommer att vara 11 år! Jag är verkligen glad över det!!!! // Bella


2013-03-20 |09:46:45 | Kategori:Dagens bild!

Saoirse Ronan at the LA premiere of The Host

Hon var på premiären igår(den 19:de)// Bella


2013-03-19 |20:04:12 | Kategori:Allmänt

THE HOST FULL INTERVIEW!!!!!!

 
NYA INTERLJUVER! // BELLA

2013-03-19 |19:55:33 | Kategori:The Host

Interljuv med the host stjärnora!

 en interljuv med the host stjärnorna.......
 
......och en NY THE HOST VIDEO!!!!!!//Bella

2013-03-19 |19:45:24 | Kategori:Dagens bild!

En månad!!!!!!!(igår)

Igår hade vi haft bloggen i en månad!!! Men både jag och Emily var glömska nog att glömma det!
En söt liten bild på Jennifer va?.............………........………......
Och dagens bild......är inte bilderna så snygga?// Bella


2013-03-19 |15:30:02 | Kategori:Allmänt

liam hemsworth nämner jennifer

“She’s one of the most energetic, fun-loving people I’ve ever met. Working with her on set is just easy because she’s so good and she’s just won all these huge awards so congratulations to her for that. She’s amazing.” 
Allt stämmer in på Jennifer, eller hur?
//Emily♡

2013-03-18 |21:05:28 | Kategori:The Host

The host gifs!

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nej! det får vi absolut inte glömma! fast här har den premiär den 27!!!!!!!!!!! bara NIO dagar kvar!!!!!!!!!!! // Bella

2013-03-18 |19:44:00 | Kategori:Jennifer Lawrence

härlig intervju med Jennifer

Jag tyckte att den här intervjun var så härlig, för Jennifer möter sin familj efter att ha vunnit oscar!
 

2013-03-18 |19:43:21 | Kategori:Saoirse Ronan

Boyd intervju med Saoirse

I denna pratar Saoirse bland annat o varför hon gillade The Host!
 

2013-03-18 |17:42:41 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bild!

New photoshoot picture of Jennifer’s MARKTbeauty campaign from 2010 (x)

Vad är snyggast? Med rött eller med rosa läppstift? Själv tycker jag att röd var snyggast. // Bella


2013-03-17 |22:45:22 | Kategori:The Host

TIO DAGAR!!!!!!!!!!!!!!!😜

Vi har väl inte sagt att det bara är TIO dagar kvar tills The Host har premiär!!!!!!!!!!!!! Kan ni fatta!!!?????? Bara TIO DAGAR!!!! Snart så är den här!!!!!!!!!!! Och jag vill bara säga att om ni inte har läst boken så kan jag verkligen, VERKLIGEN rekommendera den!!! Den är så sjukt bra!!! // Bella


2013-03-17 |20:01:16 | Kategori:Allmänt

Cinderella rollen är bara falska rykten!

Igår när Saoirse Ronan var på Press Junket Party så visade det sig att hon tidigare hade hört om dessa rykten, men att det inte finns någon sanning i de. Det är också så att det bara är Cate Blanchett som redan nu har en fast roll. Alltså blir inte Saoirse nästa askungen!
Väldigt synd tycker jag! Men det kan också vara så att det är falska rykten!

2013-03-17 |19:51:00 | Kategori:Saoirse Ronan

Saoirse Press Junket intervju

Ny intervju från Press Junket

2013-03-17 |13:42:52 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bilder!

Jag är så ledsen för att inte ha uppdaterat i helgen, dåligt av mig, tur att Emily har varit så duktig// Bella
Oj, det blev några bilder.....


2013-03-16 |23:39:00 | Kategori:Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence filmer

Silver Linings Playbook! (2013): Engelska
Tryck på "Close Ad and Watch as Free User, stäng alla pop-up fönster och tryck på start vide now, njut!
PS/ Lägger till den på nytt så fort jag får möjlighet till svensk undertext!
Hungergames(2012): Svensk undertext.
 
 
Winters Bone (2010): Svensk Undertext
X-Men First Class (2011): Svensk undertext
House at the end of the street (2012): Svensk undertext
Dessa är inte alla filmer som Jennifer deltar i, utan bara de viktigaste och mest kända, och där Jennifer har större roll... Om det finns en film som du gärna vill se med Jennifer/Saoirse, meddela oss, så lägger vi upp den!

2013-03-16 |23:17:00 | Kategori:Saoirse Ronan

Saoirse Ronan filmer

HANNA (2011): Svensk undertext
Försoning, Atonement(2007) Svensk Undertext
 
Flickan från ovan: The lovely bones (2009) Engelska
 
The Way Back (2010): Engelska
Tyck på CLOSE AND WATCH AS A FREE USER, stäng pop ut fönstren och tryck på START VIDEO NOW.
 
Jag ska lägga till alla hennes nya filmer, så fort de är ute! Men enjoy så länge!
Dessa är absolut inte alla filmer so mhan har deltagit i, utan bara de viktigaste, och där hon har som störst roll, resten är för det mesta bara aminerade filmer med hennes röst.
 

2013-03-16 |16:21:13 | Kategori:The Host

The Host nytt filmklipp!

I denna får vi även se intervjuer med Diane Kruger, Stephenie Meyer, Jake och Saoirse såklart!
 

2013-03-16 |16:18:24 | Kategori:The Host

TV spot 5, "Trust me"

Äntligen, en till TV Spot!!!

2013-03-16 |16:15:57 | Kategori:Allmänt

Dagens bilder, saoirse


2013-03-15 |23:24:00 | Kategori:Jennifer Lawrence

Visste ni att?

 
Jennifer Lawrece ska spela i en film med David O. Rusell igen!! Och gissa vilken snygging det är som kommer att spela med kära Jennifer??? BRADLY COOPER!!! IGEN!!!! Åh... de är ju så bra team! 
Kommer ni ihåg det där FBI dramat vi tidigare skrev om? Det är den. 
källa: hungergames.blogg.se

2013-03-15 |23:14:09 | Kategori:Hunger Games

Katniss klänning

Det är nu berkräftat att klänningen som Jennifer har på postern är den klänningen som hon kommer att ha på sitt bröllop med Peeta! 
 
“Katniss’ white gown is by a designer named Tex Saverio in Jakarta. He is amazing! I found his designs quite some time ago and saved his information for a perfectly fitting project, then cameCatching Fire – perfect!” she said.“We did several Skype calls with sketches to work together in designing the wedding dress. I had seen a dress he designed with a similar metal bodice, and I wanted to incorporate it into our wedding-dress design,” Summerville adds. She also pointed out the bodice, a Swarovski-crystal-clad “organza corset under a metal cage.” The metal pieces rising up are meant to signify fire and flames, while layers of laser-cut feathers at the waist and shoulder tie in the film’s “Mockingjay” concept. The skirt also has numerous layers of organza and chiffon ruffles giving it grandness but still making it seem airy and fluid for movement. As Summerville explains, “This is very important for the twirling/ spinning Katniss does onstage, per Caesar Flickerman’s request.”
Källa: hungergames.blogg.se

2013-03-15 |23:02:56 | Kategori:Jennifer Lawrence

Hreself Magazine

Jennifer lawrece är illustrerade i vår/sommar numret av Hreself Magazine. Trevligt! Bland annat är Krisen Stewart , Emma Watson och Emma Stone  med.

2013-03-15 |21:16:00 | Kategori:Dagens bild!

Dagens Bilder!

Några härliga freedom bilder, mn blir ju sugen på att gå ut och springa, men så kollar man ut genom fönstet och ser Swedens-Freedom väder och ångrar sig genast!

2013-03-15 |21:11:58 | Kategori:The Host

The Host fiomklipp #4

Änligen får man se fler filmklipp! Längtar så mycket tills filmen kommer ut!!!
Denna handlar om första mötet med Melanie och Jared.
 

2013-03-14 |15:34:00 | Kategori:Catching Fire

The Hunger Games: Catching Fire (Official Teaser) [HD]

Längtar till filmen.....det är typ bara 250 dagar kvar....//Bella

2013-03-13 |21:47:34 | Kategori:Allmänt

Saoire Ronan som askungen!!!

Nu har  ny information kommit upp, och det är nämlingen så att en film (Cinderella, Askungen) ska spelas in. Och så är det inte direkt klart med filmkastet, och det har liksom varit lite snack om vem som ska få spela nästa askungen  mellan Emma Watson och Saoirse Ronan. Nu säger perezhilton.com att Saoirse till slut stal rollen från Emma Watson! Såhär skriver de:
 
Nu när Emma Watson inte Emmarella längre,  Saoirse Ronan  har landat som föregångare för rollen som Askungen!

Det meddelade i går att Emma hade lämnat projektet, och även om vi verkligen ser fram emot att se Hermione strid mellan hennes onda styvmor, Cate Blanchett, vi är angelägna för den officiella orden om gjutning av den lilla askungen.

Kenneth Branagh är inställd på att styra projektet. Samtiliga filmen  är planerad att starta filmas senare i år i London.


Hur känner du om The Host skådespelerskan som belle av midnatt bollen?
 
Nu tror jag att informationen är säker, för att man kan läsa om samma sak på flera källor.
Ja!!! Det ska bli superkul att få se Saoirse som askungen!
//Emily.

2013-03-13 |19:03:34 | Kategori:Saoirse Ronan

Saoirse Ronan for Dazed and Confused Magazine 2013

Fina bilder på Saoirse! Är ledsen för att gifet i förra inlägget inte kom upp direkt utan att man måste trycka på texten// Bella


2013-03-13 |18:53:00 | Kategori:Dagens bild!

Ett GIF!

http://25.media.tumblr.com/d9382147c08c86bc659697bd0782d86b/tumblr_mi9jwtiqU71rf1ca7o1_500.gif
Ett ynnka litet GIF! Haha// Bella 


2013-03-13 |17:43:12 | Kategori:

sweet jennifer

Jag hittade några bilder på Jennifer Lawrence på tumblr.


Min favorit!


Alla dessa är bara gamla bilder som jag bjuder på för att du inte finns så mycket nytt att uppdatera.
//Emily ♡

2013-03-13 |08:39:44 | Kategori:Dagens bild!

Dagarnas bild!

Vi har hittat en bild på både Finnick och Johanna! // Bella och Emily


2013-03-12 |20:30:00 | Kategori:Saoirse Ronan

Mina damer och herrar...

De första filmklippen från the host är... Gissa vad? UTE!!!!
Nu kan se de nedan. Den fösta är då Melanie springer från sökarna och den andra är när Jeb pratar med Wanda. Enjoy!
 
också kan ni se en intervju med Max och Jake:
 
Och... det har släpts en exklusiv moovie look på The Host som ni kan se nedan:
 

2013-03-12 |19:55:22 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bild

Höll nästan på att glömma....dagens bild! // Bella


2013-03-12 |18:28:39 | Kategori:Allmänt

Aprilnumret COVER: Saoirse Ronan

Inte dåligt att vara på omslaget. Grattis Saoirse! // Bella


2013-03-12 |18:08:00 | Kategori:Allmänt

Cover of us weekly special!

The Host är på tidningsomslaget för US weekly. Snyggt omslag!

Fans av Stephenie Meyers The host och de ivrigt förutse Andrew Niccols funktion anpassning av Bodysnatcher historien kanske vill plocka upp en kopia av oss. Magazines Collectors Edition, som träffar står den här veckan och ägnas helt åt Open Road: utomjordisk invasion film leds in i teatrar senare denna månad. Kolla in locket framåt.

Oss Magazines Collectors Edition emission tillägnad The Host lovar "tre stora affischer," berättelser från uppsättningen och information om stjärnorna, bland annat.

Fraser som "Hot Romance", "100 + hemligheter!" och "Sexigaste Hunks" - att inte tala "den nya filmen från skaparen av The Twilight Saga" i toppen - Verkar rikta Twilight publiken, och med tanke på författaren till källmaterialet, och Twilight popularitet, det är inte förvånande. Centret bilden av Saoirse Ronan ansikte framåt med Max Irons nedåt är också lite påminner om en viss filmaffisch poster från en mycket populär 2008 vampyr film. Factoring allt detta, locket sannolikt inte kommer att göra mycket för att övertyga alla som dragit fel slutsats om denna berättelse från att tänka detta inte Twilight med utomjordingar.

Den ovan nämnda, frågan verkar inriktad mot etablerade fans av romanen och Stephenie Meyer fans i allmänhet och i detta avseende det ser ut som det är värt en titt för den som ser fram emot att se filmen kom till den stora skärmen. För dem av oss som är hoppfull några bra sci-fi och äventyr från denna film, trailers och tv-inslag som vi har sett hittills ger mig hopp om att Andrew Niccol erfarenhet i genren har satts till god användning med denna anpassning.

Ligger på jorden efter utlänningar har tagit över större delen av den mänskliga befolkningen, stjärnor The Host Ronan som en ung kvinna vars kropp tas över av en främmande Soul heter Wanderer. När Melanie vägrar att överge henne, hon och den ockuperande Soul börjar att bilda en bindning. Max Irons spelar Jared, Melanies pojkvän, och Jake Abel är Ian, kärlek intresse för Wanderer. Den gjutna ingår även William Hurt som Melanie Uncle Jeb och Diane Kruger som Sökaren, en själ vars jobb det är att hålla ett öga på Wanderer.

Jag är så ledsen för den dåliga översättningen, hoppas ni förstår något. Jag är också ledsen för att ha uppdaterat så dåligt// Bella


2013-03-11 |18:37:29 | Kategori:The Host

Nytt video från The Host

Video o video, det är snarare en intervju Med Max & Jake...
 

2013-03-11 |18:23:05 | Kategori:Jennifer Lawrence

CNN intervju med Jennifer Lawrence

Hittade en rolig video HÄR. den är från Oscargalan, på röda mattan. Jennifer är lika charmerande som alltid!

2013-03-11 |17:12:55 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bild!

Är helt kär i den här bilden! // Bella


2013-03-10 |18:37:00 | Kategori:Jennifer Lawrence

full intervju med jennifer lawrence och jack nicholson

Älskar den här videon, mycket sevärd!


2013-03-10 |11:21:23 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bild!

Hon ser ganska trött ut på bilden...precis som jag känner mig 😉 // Bella


2013-03-10 |10:47:00 | Kategori:Hunger Games

Häftig bild!

Jag hittade en häftig (fangjord, tror jag) bild på Katniss.Källa
Och en dålig nyhet till er: Alla posters är ute, så nu kommer det inga fler. Men vi väntar på första looken av trailern i alla fall:)))
 

2013-03-09 |17:16:00 | Kategori:Bilder

jennifer!

 

2013-03-09 |11:38:11 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bilder!


2013-03-08 |20:33:01 | Kategori:Hunger Games

Snow

Här är två posters till. Och inte på vem som helst utan Snow själv. Sen hittade jag en till, haha // Bella


2013-03-08 |20:30:02 | Kategori:Saoirse Ronan

Saoirse

Här har vi några fler bilder från Saoirse i Vouge magazine // Bella


2013-03-08 |20:27:00 | Kategori:Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence: Jag loskade på dem

Hon har vunnit både en Oscar och en hel filmvärld med sin jordnära attityd.
Men under uppväxten hade Jennifer Lawrence det tuffare.
Som barn blev hon mobbad av skolkamraterna.
– Oroa dig inte för "bitcharna", det kan vara ett bra motto, för du kommer träffa sådana människor hela sitt liv, säger hon till brittiska The Sun.

Jennifer Lawrence har gång på gång hyllats för sina insatser i filmer som "Silver Linings Playbook", som har den svenska titeln "Du gör mig galen", "Hunger games" och "Winter's Bone" från 2010.

Men lika omtyckt har hon blivit för att vara raka motsatsen till många unga Hollywood-stjärnor.

Hon snubblar under Oscargalan, spiller ner klänningen under Screen Actors Guild Award och skämtar friskt i intervjuer.

I en intervju med brittiska The Sun berättar Jennifer Lawrence om kändisskapet och uppväxten i Louisville, Kentucky.

– Jag bytte skola ofta när jag gick i lågstadiet eftersom en del tjejer var elaka, berättar hon för The Sun.

"Jag loskade på dem"
I mellanstadiet blev det bättre men utfrysningen fortsatte. Jennifer minns hur en klasskompis gav henne inbjudningar till sin födelsedagsfest att dela ut - utan att bjuda in Jennifer själv.

– Men det var lugnt, jag loskade på dem och slängde dem i papperskorgen, säger Jennifer Lawrence.

Istället ägnade hon sig åt annat under uppväxten.

Jennifer Lawrence trivdes bäst i skogen hemma i Kentucky, inte helt olikt hennes karaktär Katniss Everdeen i "Hunger Games".

Och i dag står hon inte utan inbjudningar till fester.

"En av de mest icke talangfulla"
Allt började när hon som fjortonåring upptäcktes av en talangscout i New York.

– Vi åkte för att få det ur hennes system, har mamman tidigare sagt i en intervju med lokaltidningen Louisville Magazine.

Jennifer Lawrence blev stoppad av en man, på jakt efter en modell till en H&M-reklam, när familjen turistade på Union Square.

Därefter började agenterna ringa och resten är historia.

Men för The Sun berättar Lawrence att hon som ung drömde om att bli läkare, lärare eller brandman.

Idag är hon dock säker på sitt karriärval.

– Jag är en av de mest icke talangfulla människorna som finns. Skådespelandet är det enda jag kan göra, och jag vet inte ens om jag vet hur jag ska göra det, säger Jennifer till The Sun.

Om de där mobbarna bara visste vad att Jennifer i framtiden skulle bli en super snygg och känd skådis!!! // Bella


2013-03-08 |19:43:44 | Kategori:Jennifer Lawrence

Jennifer möter sin idol!

Haha, inte kunde väl vi tro att själva Jennifer Lawrence hade en idol, när hon själv är en superstjärna! Men ta en titt på det här!
 

2013-03-08 |19:38:00 | Kategori:Saoirse Ronan

Saoirse i Vouge magazine

Saoirse kommer i April att visas i Vouge magazine. Vi får ni se en liten glimt från photoshooten:
Tyvärr är bilden liten, men det kommer fler, hoppas vi...
 

2013-03-08 |18:57:00 | Kategori:Hunger Games

Ännu en poster!

Nu har vi äntligen se en helt ny poster på ingen mindre än snyggingen Gale!
Tycker personligen att Peeta och Gale borde byta rolle, jag menar, Gale e så mycket snyggare!
Alla håller en vit ros, om ni inte har märkt det. Det är för den stora och äckliga presidenten Snow, som alla hatar!
och så får vi se hela postern på Katniss och Peeta:

2013-03-08 |18:44:00 | Kategori:

Mtv Awards 2013!

Snart är det dags för MTV Awards 2013!! Vilket Jennfier Lawrence har fått flera nomineringar av!
 
Movie of the Year

The Avengers

The Dark Knight Rises

Django

Unchained

Silver Linings Playbook

Ted


Best Female Performance

Anne Hathaway,

Les Misérables Emma Watson,

The Perks of Being a Wallflower

Jennifer Lawrence, Silver Linings Playbook

Mila Kunis,

Ted Rebel Wilson,

Pitch Perfect


Best Scared-As-S**T Performance

Alexandra Daddario,

Texas

Chainsaw 3D

Jennifer Lawrence, House at the End of the Street

Jessica Chastain, Zero Dark Thirty Martin Freeman,

The Hobbit: An Unexpected Journey Suraj Sharma, Life of Pi

Best On-Screen Duo

Mark Ruffalo & Robert Downey Jr.,

The Avengers Will Ferrell & Zach Galifianakis,

The Campaign Leonardo DiCaprio & Samuel L. Jackson,

Django Unchained

Bradley Cooper & Jennifer Lawrence, Silver Linings Playbook

Mark Wahlberg & Seth MacFarlane, Ted

Best Kiss

Emma Watson and Logan Lerman,

The Perks of Being a Wallflower

Jennifer Lawrence and Bradley Cooper, Silver Linings Playbook

Kara Hayward and Jared Gilman,

Moonrise Kingdom Kerry Washington and Jamie Foxx,

Django Unchained Mila Kunis and Mark Wahlberg,

Ted


Best Musical Moment

Anne Hathaway, Les Misérables

Channing Tatum,

Matt Bomer,

Joe Manganiello,

Kevin Nash and Adam Rodriguez, Magic Mike

Emma Watson, Logan Lerman and Ezra Miller, The Perks of Being a Wallflower

Anna Kendrick,

Rebel Wilson,

Anna Camp,

Brittany Snow,

Alexis Knapp,

Ester Dean and Hana Mae Lee, Pitch Perfect

Bradley Cooper and Jennifer Lawrence, Silver Linings Playbook

Best Shirtless Performance
Channing Tatum, Magic Mike
Christian Bale,
The Dark Knight Rises Daniel Craig,
Skyfall
Seth McFarlane, Ted
Taylor Lautner, Breaking Dawn part 2
 

2013-03-08 |08:05:33 | Kategori:Hunger Games

Finnick!!!


2013-03-07 |21:21:19 | Kategori:Hunger Games

Johanna!!!

Hittade en till poster// Bella


2013-03-07 |21:16:54 | Kategori:Hunger Games

Peeeeeta!!!!

Nu kom Peeta postern!!! //Bella


2013-03-07 |20:03:00 | Kategori:The Host

The Host nytt!

Det har kommit hela tre nya klipp på behind the scenes från the host! HELA 30 MINUTER!!!!! AMAZING!!! Take a look!
 
sorry, jag har inte uppdaterat mycket på sistone... Mvh/// Emily...

2013-03-07 |20:00:44 | Kategori:Allmänt

Jennifer: Best Dress

Visste ni att Jennifer vann best dress på oscargalan???? Bland annaat vann Kristen Stewart och Jennifer Aniston...m.m.
 

2013-03-07 |15:09:22 | Kategori:Hunger Games

Cinna!

Jag tror inte vi har lagt ut den här postern...//Bella


2013-03-06 |20:52:19 | Kategori:Hunger Games

Beetee i stolen!


2013-03-06 |20:27:00 | Kategori:Hunger Games

Katniss!

 

2013-03-06 |18:29:16 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bilder!!!;)

Kunde inte välja bild så det blev några stycken....//Bella


2013-03-05 |20:18:31 | Kategori:Allmänt

Svenska biotoppen!!!

Jennifer Lawrence Oscarsvinst har nog bidragit till att Du gör mig galen nu toppar den svenska biotoppen.
Malik Bendjellouls vinst på samma gala medförde att hans Searching for Sugar Man återkom till tio-i-topp-listan.
Helgens mest sedda filmer

1. (Ny) Du gör mig galen

2. (1) Röjar-Ralf

3. (2) A good day to die hard

4. (3) Små citroner gula

5. (Ny) Hansel & Gretel: Witch hunters

6. (5) Sune i Grekland - all inclusive

7. (4) Django unchained

8. (14) Searching for Sugar Man

9. (10) Les misérables

10. (6) Anna Karenina

Så himla kul att den ligger etta!! Men det förvånar mig inte alls egentligen! // Bella ☺


2013-03-05 |20:09:00 | Kategori:Jennifer Lawrence

Jennifer Nominerad till Empire Awards

Jennifer Lawrence är nu nominerad till Empire Awards som Best Actress för sin roll som Katniss, och DU kan rösta fram henne till vinnare! Gör det nu, just HÄR!!!!
 

2013-03-05 |20:00:00 | Kategori:Hunger Games

Nästa Poster från Hungergames!

En till poster! Denna gång på Haymich! Skön gubbe måste jag säga!
Hm... Undrar vem som kommer att sitt ai stolen nästa gång?
Peeta och Katniss kommer säkert sist... :(

2013-03-05 |19:40:12 | Kategori:Hunger Games

Hunger Games Nytt!

Ja! Äntligen är den första postern från Hunger Games ute! Denna hittade jag på  Capitol Couture.ph  Vilket är den officiella hemsidan på posters (tror jag) . Där får man ny poster varje dag, eller natt rättare sagt. Det följer ett vist mönster, varje natt kl. 1. släps den. Denna gång på Caesar Flickermann och Effie Trinket, efterssom jag missade förra igår.

2013-03-05 |19:40:00 | Kategori:Jennifer Lawrence

Roliga bilder och gifs från Oscargalan!

Åh, hittade så bra bilder och gifs från hungercatchjay! Enjoy people!
 
Och sedan den BÄSTA bilden NÅGONSIN!
 

2013-03-05 |19:21:00 | Kategori:Skvaller och rykten

The Host nytt!

Vi var ganska sega den här gången... Men det har kommit nya videos! Checka in!
 
Och denna är en TV SPOT, en heter "The Moment"
 

2013-03-05 |17:56:36 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bild!


2013-03-04 |20:33:00 | Kategori:Jennifer Lawrence

Jennifer färgar håret svart!

Som alla säger att Jennifer "Chokerade!" hela Hollywood med sin nya hårfäg, från honungsblont till svart. Men det är inte så konstigt, hon ska ju spela Katniss!
Tycker att hon passar, faktiskt!
 
 

2013-03-04 |19:15:00 | Kategori:Allmänt

Jennifer Lawrence kläder säljer för tusental på auktion


Kläder som bärs av Jennifer Lawrence under inspelningen av Oscar-vinnande roll i Silver Linings Playbook har sålts för en imponerande $ 12.000 på auktion, vilket bekräftar den unge skådespelaren nyfunna Hollywood-cache.
 
En svart Moda International kappa, ett par stretch vita byxor bars under climactic dansscenen och Gap sportbehå var bland de poster som går under klubban i Los Angeles. Moda päls en tog den högsta individuella siffran $ 4,652 (£ 3,100), medan en blå långärmad tröja såldes för $ 3175 (£ 2.100).
 
"Hela världen tycks bli förtrollad av Jennifer Lawrence," Nate D Sanders i Nate D Sanders auktionshuset berättade Hollywood Reportern. "Vi uppskattar att varje hennes garderob bitar skulle ge mellan $ 500 och $ 1.500, men vad som hänt är att dussintals budgivare från hela världen ursinnigt bjuda mot varandra." 
 
Lawrence vann bästa skådespelerska Oscar förra månaden på sin tur som en orolig änka i David O Russells romantisk komedi om människor som lever med psykiska problem. Hennes co-stjärnor Bradley Cooper, Jacki Weaver och Robert De Niro har också nominerad för bästa skådespelare, bästa kvinnliga biroll och bästa manliga biroll respektive.
 
Wow!!! Jennifer är verkligen populär! Men vem skulle inte vilja ha hennes kläder!? // Bella 

2013-03-04 |18:37:00 | Kategori:Skvaller och rykten

Jennifer Lawrence <3 Harry Styles? WTF???

Nu går det RYKTEN om att Harry Styles från One Direction är "in love" med Jennifer Lawrence, vilket är oaceptabelt i min värld! Haha, jag är så hård. Nej, men det är okej att han blir "in love" med Jennifer, men hon får absolut inte visa något intresse tillbaka. Han är inte särskillt snygg, måste jag säga. Tyvärr asså. Men det är bara min åsikt. Självklart. Ryktet lyder så att Harry blev kär i henne när hon fick sitt pris på Oscargalan, han gillar tydligen tjejer som roar och är lite avslappnade och roliga. Men allvarligt, Jennifer förtjänar någon bättre! Still my opinion
Harry frågar tydlingen Jennifers närmaste vänner om henne, hur hon är och så. Och han tänker träffa henne så fort de hamnar i samma stad.
Så vad tror ni? Lawles? Haha, min fantasi går FÖR långt. Nej, men det är bara SKVALLER från tidningen Splash News. Glöm inte det... Och tro inte på något annat än bildbevis!
 

2013-03-04 |17:38:00 | Kategori:Bilder

Söta Saoirse!

Ja, det är så att de inte finns så mycket att skriva om Saoirse, därför blir det lite bilder på henne istället. Hoppas det är ok! Jag är bra på att hitta bilder så det har liksom blivit lite min grej här på bloggen! Så jag hoppas ni gillar bilder lika mycket som jag! 😉

Söta Saoirse! Älskar speciellt bilden näst längst ner // Bella


2013-03-04 |08:51:52 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bild!

Älskar den här bilden!


2013-03-03 |23:35:17 | Kategori:Jennifer Lawrence

Här röker Jennifer Lawrence marijuana

Spana in de här bilderna som visar oss när ingen mindre än Jennifer Lawrence röker marijuana.
Bilderna som är tagna i Hawaii tidigare igår visar oss som vi ser när den Oscarsvinnande skådespelerskan som sagt röker marijuana och slappar på sitt hotell.

Nej, Jennifer! Vad gör du!!?? // Bella


2013-03-03 |20:07:25 | Kategori:Jennifer Lawrence

Exklusiv intervju med Jennifer Lawrence!!

HOLLYWOOD. 22 år gammal och med en lön på 63 miljoner kronor - per film. Och nu också med en Oscar under bältet. Jennifer Lawrence är Hollywoods nya superstjärna.
Ändå klagar hon på att hotellets minibar är för dyr.
- 40 kronor för en Snickers är alldeles för dyrt! Jag uppfostrades med att ha respekt för pengar, säger skådespelerskan när Expressen möter den hyllade skådespelerskan.


Pretentiös är det sista man kan beskylla Jennifer Lawrence för att vara, trots sin kritikerrosade karriär. I söndags vann hon en Oscar i kategorin Bästa kvinnliga skådespelerska för sin roll i "Du gör mig galen", en romantisk komedi som också genererat henne en Golden globe. Ändå står hon med båda fötterna på jorden. Hon skrattar högt och mycket. Har ingen publicist som står och lyssnar över axeln, som många andra unga stjärnor. Hon utstrålar självförtroende, men också ödmjukhet.

- Det är väldigt viktigt att separera jobbet från privatlivet, säger hon när Expressen träffar stjärnan på ett hotell i Hollywood.

HYLLAD FÖR KLÄNNINGEN:
Hon viftar skämtsamt bort Oscarstatyetten som att det "bara handlar om en befordran på jobbet".

- Jag skulle fortfarande vara lycklig, jag skulle fortfarande ha kvar mina vänner om jag inte vann.

Hon har på sig en kort, svart klänning som hon inte vet vem som designat. Hon har "precis lärt sig uppskatta mode lite grann". Innan kunde hon ta på sig vad som helst, påstår hon. I söndags blev hon hyllad för sin vita Dior-klänning, som hon tyvärr snavade på när hon skulle upp på scen.

- Jag försökte ta mig upp för trappan i min klänning, men det gick inte. Jag tror att jag klev på tyget, och så hade de precis vaxat golvet.

ANDRA NOMINERINGEN:
Men den uppmärksammade incidenten, fungerade snarare till hennes fördel, när hela publiken i Kodak Theatre visade sina sympatier och gav henne stående ovationer.

Detta var andra gången den blott 22-åriga skådespelerskan var med och tävlade i kategorin Bästa kvinnliga skådespelerska. 2011 nominerades hon också för sin roll i "Winter's bone". Däremellan har hon spelat Katniss Everdeen i serien "Hungerspelen". Första filmen spelade in otroliga 4,3 miljarder kronor och säkrade Jennifers stjärnstatus.

Du är ung, men har redan varit nominerad till en Oscar tidigare. Är du blasé?

- Nej, det är väldigt spännande. När jag först hörde det tänkte jag "WOW, vilken ära", men i nästa sekund funderade jag på vad jag skulle äta till frukost innan jag gick till jobbet. Sånt där sjunker aldrig riktigt in.

Du arbetar på i ett fasligt tempo. Du känner inte att du jobbar för mycket?

- Det kan jag göra - när jag jobbar. När jag sen är ledig längtar jag tillbaka till jobbet. Det har kanske med min ålder att göra. Jag vill resa och jobba. Om några år kommer jag säkert att vilja ta det lite lugnare, men inte just nu, säger hon och klunkar i sig en halv flaska vatten.

Du måste vara rik nu?

- Rik? Haha, nej. Men det skulle man kunna tro, skrattar skådespelerskan som tjänade 3, 5 miljoner kronor för första "Hungerspelen"-filmen, men enligt branschtidningen Hollywood reporter får hon 63 miljoner för den andra.

Vad unnar du dig?

- Jag gillar att kunna bjuda ut mina vänner på middag. De är alla jämgamla med mig och fattiga. Så jag gillar att kunna bjuda dem.

Vad har du för relation till pengar?

- Det påverkar mig inte. Jag kan fortfarande få ångest när parkering kostar 50 kronor, samtidigt som jag inser att det är orimligt. Jag uppfostrades med att ha respekt för pengar. Även om man har mycket. Därför är minibarer på hotell ett problem för mig. Ja, jag har råd med en Snickers för 40 kronor, men det är alldeles för dyrt. Jag kör samma bil som jag alltid gjort, och jag har inte köpt något hus än. Jag har råd att göra det, men jag tror inte att jag är redo för det än.

Bor du med dina föräldrar nu?

- Nej! Jag vet inte vad det är för rykte! När jag hörde att folk trodde det blev jag väldigt upprörd.

Varför?

- Bara tanken på att bo hemma gav mig migrän. Jag älskar mina föräldrar. Men jag flyttade hemifrån redan när jag var 14.

Din mamma har alltid varit stöttande, medan din pappa varit mer tveksam till ditt karriärsval. Hur känner han nu?

- Han vet fortfarande inte riktigt vad som pågår. Men han är stöttande och tycker att det är spännande.

Vad kan du säga om uppföljaren till "Hungerspelen"?

- Den kommer att bli väldigt bra. Lawrence (regissören, red.anm.) är en fantastisk visionär och har gjort ett fantastiskt jobb. Han har skapat en otroligt vacker värld.

Lever du drömmen?

- Ja, jag kan inte tänka mig något bättre, säger hon och ler med hela ansiktet.

Åh, Jennifer! Hon är så skön och rolig! // Bella 😊


2013-03-03 |15:55:00 | Kategori:Saoirse Ronan

Hanna

Igår såg jag filmen Hanna, måste säga att jag tyckte att den var bra. Saoirse är en underbara skådespelerska fick jag bevis för en gång till! Denna film är defennetivt inte min smak, men jag gillade den ändå! En sak är säker- Saoirse passar inte i blont, haha, var bara tvungen att säga det.
Handling:
Hanna handlar om en liten tjej som var född på ett speciellt sätt, hon skulle bli det perfekta vapnet, för när hon skulle befruktats så hade man tagit och gjort något typ med spermierna, så att hon skulle bli starkare, smartare och orädd. Sedan hade hon bott med sin pappa i typ skogen, och det fanns människor som tyckte att hon inte borde få leva. Så hon blev jagad, och när hon skulle träffas med sin pappa i Berlin. Men påvägen dit, så träffade hon några barn, som blev hennes kompisar. Hon berättade såklart för de vart hon skulle, och när de blev frågesatta så avslöjade de att hon skulle till Berlin. Så de "onda" kom såklart dit före pappan...
Jaja, den slutade med att Hanna överlevde och dödade alla de "onda", men pappan dog.:(
Haha, där får ni min CP sammanfattning!
 

2013-03-03 |15:40:19 | Kategori:Allmänt

Mest önskade och sexuella kvinna 2013!

Våra kära Jennifer Lawrence blev nominerad som mest önskade och sexuella kvinnan 2013 i tidningen AskMen, över 2,5 miljoner män hade röstat och gissa en gång vem som kom på första plats? Det är inte säkrskillt svårt, eller hur? GRATTIS JENNIFER!!!!
Här är motiveringen:
"Det skapas en känsla att Jennifer är mer `riktig´ än andra hollywood stjärnor. Även fast hon än är ny på vita duken, har hon ändå tagit sig fram ordenkligt och är nnu ansiktet för många stora tidningar!"
Här är listan på de mest önskade och sexuella kvinnorna enligt AskMen:
1. Jennifer Lawrence
2. Mila Kunis
3. Kate Apton
 
Hela listan är vääldigt lång, däeför få ni bara til tredje plats.
 
Den mest osexuella och oönskade kvinnan som står på första plats är faktiskt Kristen Stewart, det förvånade mig måste jag medge.

2013-03-03 |14:00:00 | Kategori:Jennifer Lawrence

Intervju med Jennifer!

Jennifer Lawrence och Bradley Cooper gör snart varenda film tillsammans.

Men att det skulle vara ­något mer mellan paret än ­arbete tillbakavisar skådespelerskan i ”Du gör mig ­galen!”.

– Nyckeln till sexuell ­kemi är att ha noll sexuell kemi utanför vita duken, säger hon till Nöjesbladet.

Förutom den Sverigeaktuella dramakomedin som förra söndagen gav Jennifer, 22, en ­Oscar spelar hon också mot Bradley i Susanne Biers kommande ”Serena” och i ”Du gör mig galen!”-regissören David O Russells nästa film.

– Det kommer att vara ­udda att göra en film utan ­honom, säger hon.

Sen, som för att verkligen sätta punkt för spekulationerna, lägger hon till:

– Jag älskar Bradley och vi är goda vänner. Men så fort det är på riktigt är kemin som bortblåst.

Hon förnekar dock inte att romanser spirar på film­inspelningar.

– Det är som att vara på ­kollo. Massor av killar och ­tjejer som är hemifrån ett tag.

”Avskyr röda mattor”

På Oscarsgalan förra sön­dagen fick hon extra uppmärksamhet när hon föll i trappen, på väg för att hämta den gyllene statyetten.

Tydligen var det ingen tillfällighet.

– Jag är usel på att gå i ­höga klackar. Det är därför jag avskyr röda mattor, säger hon.

Förutom Bradley medverkar också Robert De Niro i den hyllade filmen om en ­nyutskriven mentalpatient som träffar en tjej med problem.

– Han kan verka lite otäck, men det är bara tills man lär känna honom. Han är gullig och charmig och underbar att jobba med, säger hon.

Jennifer fick sitt breda ­genombrott när hon i fjol ­spelade Katniss Everdeen i ”Hunger games”.

– Livet ändrades bokstavligen över en natt. När filmen släpptes åkte jag till mataffären på morgonen och köpte kaffe och smoothies, som jag alltid brukade göra. Då stod det 15 paparazzi ­utanför.

Pinsam dansstil

Just nu är hon mitt uppe i ­inspelningen av uppföljaren, ”Catching fire”, i Hawaii.

– Jag tränade stenhårt inför inspelningen. Det var stuntscener, yoga och viktträning. Jag körde tre pass om dagen.

Något hon inte lärt sig ­bemästra är dans, trots att hon och Bradley tränade massor inför en av nyckelscenerna i ”Du gör mig galen!”.

– Min dansstil är pinsam, kanske det värsta någon sett. Jag dansar som en mamma på en skoldans.

– Bradley däremot är en skicklig dansare. Det måste ha varit skitjobbigt för ­honom för jag hade noll koll på armar och ben.

Kanske är hon bättre än hon tror – för han återvänder ju till hennes sida gång på gång.

 

Älskar den här intervjun! Den e så Jennifer!  Just det, Bradley Cooper, huh?

Det blir bra, han e snygg!


2013-03-03 |13:08:21 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bilder!


2013-03-02 |21:35:55 | Kategori:The Host

Behind the scenes, the host

Nytt klipp som presenteras av Max och Jake!
 

2013-03-02 |21:21:09 | Kategori:Frågor och svar

Frågor och svar

 
Jag har letat lite för att svara på detta, och det blev ju lite svårt, för att Saoirse verkar innte alls ha något kärleksliv nu, utom sin familj. Och hon säger också såhär:
"Mitt personliga liv är privat, och för mig är det så att folk känner mig för de filmer som jag är med  i, mer än vem jag är i verkligheten. Men på samma gång kommer jag inte att helt sätta upp en barriär. Jag förstår att människor är intresserade av vem jag är, och jag tycker det är kul att veta vem en person är.
Men jag skulle definitivt inte att ge bort min familjs hemligheter eller något. Det kärlekslivet verkar vara en sådan fascination för medierna nu också. Om någon har gjort tillräckligt intressanta saker så ska man inte behöva veta om det. Och jag tror inte det är så intressant, att vara ärlig, "förklarade hon.
Ni får en tröstbild:
 
Ja, som ni ser så funkade detdär inte så bra... Men Jennifer däremot:
 
Hon har varit ihop med Nocholas Hoult, de träffades under inspelningen av X-man. Jag kan inte säga att jag tycker synd om att de har gjort slut. Just det! De har gjort slut, Jennifer är fri! Passa på killar! Återgår till varför jag inte tycker att det är synd att de har gjort slut: Jo, han är jätteful (min åsikt) och jag tycker att Jennifer är värd någon bättre (min åsikt). Ja, här får ni några bilder på de tillsammans!
Tryck för att få bilderna större:
 
 
 
 
 
 
 

2013-03-02 |16:46:13 | Kategori:The Host

Nytt från The Host!

Flera nya stils från the host är  nu ute! Se de nedan:
 
 
 

2013-03-02 |15:42:14 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bilder!


2013-03-02 |14:40:19 | Kategori:

Jennifer photoshoot efter Oscargalan

Jag glömde visst lägga ut bilderna efter Oscargalan! Shame on me!
Eller on Bella. Välj vad ni vill- haha.Ja, det blev inte många. Hoppas det kommer fler!
//Emily


2013-03-01 |18:07:08 | Kategori:Allmänt

Någon som vet?

Är det någon som vet vad som har hänt med blogg.se?
Man kommer ju inte in på bloggar! Helt stört...

2013-03-01 |17:55:00 | Kategori:Blyzantium

En intervju med Saoirse Ronan, Gemma Arterton och Neil Jordan.

Jag hittade en ny intervju, som handlar om filmen Blyzantium. Tyvärr kunde jag inte lägga ut den, så ni får se den här!
Blyzantiun är en film, som handlar om vampyrer. Saoirse spelar som huvudroll, tillsammans med Gemma Arterton. Hon spelar som hennes dotter. Trailer för filmen slämptes ut, för ine så länge sedan. Jag tror inte att vi har lagt ut den, så ni får den nu istället. Det har också kommit en ny clip från den.
 
Trailern:
 
Extra Clip:
 
Ugh, läskigt va?
//Emily.
 

2013-03-01 |17:18:00 | Kategori:Jennifer Lawrence

Jennifer på Vanity fair party!

 Vanity Fair är en efterfest, där alla kan fira sina Oscars, Jennifer hade en Kelvin Clain klännig, och såklart sin Oscar staty! 
 
 
 

 
 
 

2013-03-01 |12:36:55 | Kategori:The Host

The host New Featurette video #5!

Änligen får man se fler behind the scenes blikar! Åhh, LÄNGTAR tills the host kommer ut!
Ett tips till er som vill se filmen 1 dag innan premijären: tävla HÄR, och vinn biljett till bion!
Men det är faktiskt inte så länge kvar tills premijären! Bara 27 dagar kvar!!!
En till bra nyhet: Stephenie Meyer kommer att skriva en uppföljare på  The Host och den kommer att heta The Soul.. Vilket antagligen betyder att en uppföljare på filmen kommer också!

2013-03-01 |11:40:30 | Kategori:Allmänt

Så bra film!

 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åh, silver linings playbook, den var så bra!!! // Bella
 

2013-03-01 |11:01:22 | Kategori:Dagens bild!

Dagens bild