2013-03-12 |18:08:00 | Kategori:Allmänt

Cover of us weekly special!

The Host är på tidningsomslaget för US weekly. Snyggt omslag!

Fans av Stephenie Meyers The host och de ivrigt förutse Andrew Niccols funktion anpassning av Bodysnatcher historien kanske vill plocka upp en kopia av oss. Magazines Collectors Edition, som träffar står den här veckan och ägnas helt åt Open Road: utomjordisk invasion film leds in i teatrar senare denna månad. Kolla in locket framåt.

Oss Magazines Collectors Edition emission tillägnad The Host lovar "tre stora affischer," berättelser från uppsättningen och information om stjärnorna, bland annat.

Fraser som "Hot Romance", "100 + hemligheter!" och "Sexigaste Hunks" - att inte tala "den nya filmen från skaparen av The Twilight Saga" i toppen - Verkar rikta Twilight publiken, och med tanke på författaren till källmaterialet, och Twilight popularitet, det är inte förvånande. Centret bilden av Saoirse Ronan ansikte framåt med Max Irons nedåt är också lite påminner om en viss filmaffisch poster från en mycket populär 2008 vampyr film. Factoring allt detta, locket sannolikt inte kommer att göra mycket för att övertyga alla som dragit fel slutsats om denna berättelse från att tänka detta inte Twilight med utomjordingar.

Den ovan nämnda, frågan verkar inriktad mot etablerade fans av romanen och Stephenie Meyer fans i allmänhet och i detta avseende det ser ut som det är värt en titt för den som ser fram emot att se filmen kom till den stora skärmen. För dem av oss som är hoppfull några bra sci-fi och äventyr från denna film, trailers och tv-inslag som vi har sett hittills ger mig hopp om att Andrew Niccol erfarenhet i genren har satts till god användning med denna anpassning.

Ligger på jorden efter utlänningar har tagit över större delen av den mänskliga befolkningen, stjärnor The Host Ronan som en ung kvinna vars kropp tas över av en främmande Soul heter Wanderer. När Melanie vägrar att överge henne, hon och den ockuperande Soul börjar att bilda en bindning. Max Irons spelar Jared, Melanies pojkvän, och Jake Abel är Ian, kärlek intresse för Wanderer. Den gjutna ingår även William Hurt som Melanie Uncle Jeb och Diane Kruger som Sökaren, en själ vars jobb det är att hålla ett öga på Wanderer.

Jag är så ledsen för den dåliga översättningen, hoppas ni förstår något. Jag är också ledsen för att ha uppdaterat så dåligt// Bella





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: