2013-03-25 |22:46:54 | Kategori:Dagens bild!

Jennifer Lawrence debuterar sitt nya stora blonda hår på uppsättning David O. Russell Projekt (första titt)

Jennifer Lawrence övergav sitt blonda hår bara en dag efter Oscarsgalan, handel i sina soldränkta lås för en "The Hunger Games: Catching Fire" mörkare "gör - och nu skådespelerskan går blond (och stora)igen!

Den 22-årige Oscar-vinnande skådespelerskan sågs på inspelningen av hennes odöpta David O. Russell film i måndags i Boston.

Jennifers rockade långa blonda lockar, nålas upp på toppen av huvudet, vilket skapar en retro-look för henne 1970-set film, där hon återförenas med "Silver Linings Playbook" regissören David O. Russell och co-star Bradley Cooper.

Jennifer är också co-starring med Christian Bale, som kommer att spela make. Bale spelar en före detta bedragare som blir en FBI-agent och vänder tabellerna på andra nackdelar, gangsters och politiker.

Den "Untitled David O. Russell / Abscam Project", som också stjärnor Amy Adams och Jeremy Renner, är tänkt att slå teatrar i december.

Ja, Jennifer får växla färg på håret ofta! Tur att hon passar i alla färger! Hon har mycket som hon håller på med. Jag vet att översättningen är sådär... Ni har tidigare fått fler bilder från filmen. Ledsen om det är lite dålig uppdatering från mig, har super mycket i skolan men det är bara ett par dagar till. Sen är det ju lov och så kommer den efterlängtade the host som vi längtar ihjäl oss efter!!!!! // Bella 😊


Postat av: sara

Det e inte bra för hennes hår! Haha, men jag tycker att hon passar bättre i brunt...
Ville bara säga att jag älskar uppateringen på bloggen, typ den enda som uppdateras på Jennifer Lawrece. Niceee jobbat!!!!! Hoppas du blir peppad och uppmuntras! Eller ni...

Svar: Nej, det är verkligen inte bra för hennes hår, men tyvärr är det något som medförs när man är skådis. Va roligt at du gillar våra blogg! Man blir verkligen så himla glad och peppad när man får sådana här komentarer, då vill bara fortsätta att uppdatera! Tack igen och kul att du gillar den!;) // Bella
Bella och Emily

2013-03-25 @ 23:34:27



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: