2013-04-17 |23:09:00 | Kategori:Jennifer Lawrence

Jennifer svartsjuk....?

Kan det finnas en klyfta mellan på skärmen älskar Jennifer Lawrence och Bradley Cooper ?
The Silver Foder Playbook co-stjärnor är, enligt uppgift, inte på samma sida när det kommer till Bradleys nya flickvän, brittiska modellen Suki Waterhouse. Vad mer? Tydligen är denna meningsskiljaktighet härrör från JLaw svartsjuka!
En källa avslöjade:
"När Bradley och Jennifer gjorde Silver Foder Playbook och Serena tillsammans var de oskiljaktiga. Men nu har Bradley har spenderar sin lediga tid med Suki, och hon känns som hon har förlorat sin partner i brott. "
Han tillade:
"De har inte hängt runt varandra så ofta som de brukade. Bradley flög Suki över från London till Boston och han tog henne på en rundtur i staden. Sedan flög han till Paris för att se henne så fort han hade en paus i inspelningen ... Eftersom han spenderar all sin lediga tid med Suki, Jennifers egentligen bara sett Bradley på set och hon har vuxit lite avundsjuk om det. "
Hmm, är Bradley gör verkligen en insats för att få saker att fungera med Suki. Han flög även hans nya ladylove ut till Boston under inspelningen, och sedan sprutas till Paris för en snabb vacay.
Men vår tjej Jennifer inte slår oss som en för att spela offer, och vi är säker på att hon är för upptagna med att arbeta på hennes senaste filmprojekt - däribland David O. Russell 's Abscam film - oroa sig alltför mycket om dessa saker.

Men det här är självklart bara rykten... Eller vad tror ni? // Bella


Postat av: Emma

Bilden blir parfekt jag lägger upp er imorgon då min dator kommer hem från lagning ;)

2013-04-18 @ 06:20:19
URL: http://hungergamesdaily.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: